Wat wordt er met mijn donatie gedaan?

De BROODJES BIKKEL worden gemaakt door het Stads-koffyhuis. Hier werken altijd al veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Juist deze mensen hebben een vaste dagbesteding nodig en kunnen heel lastig wat anders vinden. Vandaar de keuze voor het Stads-koffyhuis.

De broodjes worden voor een commerciële prijs aangeboden. Met deze omzet hoeven ze dus minder beroep te doen op de steunpakketten van de overheid.

Het Stads-koffyhuis koopt de ingrediënten vooral in bij lokale leveranciers; ook deze zijn blij met de extra omzet in deze tijden.

Een win-win-win situatie dus!

Waar komen de donaties terecht

Voor iedere €5,- wordt een BROODJE BIKKEL geleverd.  De teller laat zien hoeveel broodjes er geleverd zijn en hoeveel er gedoneerd is.

Zelf betaal ik de kosten voor de fotograaf die ook veel minder werk heeft (Fred Leeflang) en de site (die gratis is ontworpen door Clearsite).

Daarnaast steek ik er energie in om zoveel mogelijk mensen te bereiken; maar van al die blije gezichten van de zorgbikkels en bij het Stadskoffy-huis krijg ik veel meer energie dan ik erin stop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: